جلوگیری و محدودسازی دریافت ایمیل از جانب کاربران گوگل پلاس در Gmail

  • ۰

جلوگیری و محدودسازی دریافت ایمیل از جانب کاربران گوگل پلاس در Gmail

چندی است که گوگل قابلیت ارسال ایمیل به مخاطبین گوگل پلاس را از طریق Gmail فراهم نموده است. بدین صورت که با اضافه کردن یک فرد به حلقه‌ی خود می‌توانید تنها با وارد کردن نام او در قسمت To به هنگام ارسال ایمیل در Gmail برای او ایمیل ارسال کنید. البته گوگل محدودیت‌هایی را نیز در جهت حفظ امنیت و حریم شخصی کاربران اعمال نموده است. به طوری که تا زمانی که ایمیل کاربر را پاسخ ندهید، آدرس ایمیل شما محفوظ خواهند ماند. همچنین تا زمانی که ایمیل را پاسخ نداده و یا او به لیست تماس‌های خود اضافه نکنید، کاربر امکان ارسال ایمیل مجدد را نخواهد داشت. با این وجود شاید علاقه‌ نداشته باشید که حتی تحت این شرایط هم از جانب افراد غریبه یا حتی افراد موجود در حلقه‌ی خود ایمیل دریافت کنید. در این ترفند به نحوه‌ی محدودسازی این قابلیت خواهیم پرداخت.

بدین منظور:
ابتدا وارد حساب ایمیل خود در Gmail شوید.
سپس بر روی آیکن چرخ‌دنده در سمت راست بالای صفحه کلیک کرده و Settings را انتخاب کنید.
اکنون (ترفندستان) در همان تب General، گزینه‌ی +Email via Google را بیابید.
در صورتی که این گزینه بر روی +Anyone in Google تنظیم شده باشد (گزینه‌ی پیش‌فرض) دریافت ایمیل از جانب کلیه کاربران گوگل پلاس فعال خواهد بود.
اگر گزینه‌ی Extended Circles فعال باشد، افرادی که در حلقه‌ی شما و همچنین افرادی که در حلقه‌ی افراد موجود در حلقه‌ی شما باشند امکان ارسال ایمیل را خواهند داشت.
همچنین در صورت فعال بودن گزینه‌ی Circles تنها افراد موجود در حلقه‌ی شما امکان ارسال ایمیل را خواهند داشت.
در نهایت در صورت تنظیم این گزینه بر روی No One هیچکس امکان ارسال ایمیل از طریق گوگل پلاس را نخواهد داشت.
دقت کنید در پایان برای ذخیره‌ی تنظیمات در پایین صفحه بر روی دکمه‌ی Save Changes کلیک کنید.

منبع : http://www.tarfandestan.com